Silva Padel tar plats på en av sommarens bästa utomhusbanor!

Silva Padel tar plats på en av sommarens bästa utomhusbanor!

Foto: från vänster, Deivid Lopes Da Silva, Silva Padel och Pelle Lindberg, Svärdsklova Padel
.
Nylanserade padelmärket Silva Padel spiller verkligen ingen tid. Här är det snabba vändningar, precis som i sporten. Bara några veckor efter lanseringen ingår Silva Padel ett exklusivt samarbete med en av sommarens bästa utomhusbanor.

I juni 2021 fick alla de som älskar att spela padel i Sverige ett nytt favoritmärke. Då lanserades nämligen Silva Padel som är skapad av Deivid Lopes Da Silva. Silva Padel är padelkläder för både honom och henne och idag säljs kläderna endast exklusivt på www.silvapadel.com 
 
Deivid har brunnit för idrott, sport och hälsa under hela sitt vuxna liv. Som tävlare inom classic bodybuilding räknades han som en av de 10 bästa i landet. De senaste åren har han hjälpt andra till toppformen som personlig tränare och för några år sedan hakade han också på padeltrenden i Sverige.
 
Som padelspelare upptäckte han ganska snabbt att det saknades ett svenskt märke, där kläderna var anpassade för att göra spelet bättre. Så kom drömmen om Silva Padel till;

-    Snabba fötter och vändningar är kännetecknade för padelspelet. Här får kläderna vi spelar i en viktig och central roll och där såg jag att det finns ett stort behov av snyggare, men framför allt skönare och mer funktionella kläder, att spela i. Våra kläder får spelare att vilja spela igen, säger Deivid Lopes Da Silva på Silva Padel. 

Flera månader innan releasen releasen av Silva Padel uppmärksammades klädmärket av ett flertal influencers. Förväntningarna var därmed höga långt innan Silva Padel ens öppnat sin webshop. För Deivid Lopes Da Silva är dock inte Silva Padel bara ett klädmärke, utan en ny padelkultur. Ett nytt sätt att spela. En viktig del av att bygga en ny kultur är unika samarbeten med andra aktörer inom padel.  
 
Sommaren 2021 tar därför Silva Padel plats framför det som av några kallats för världens vackraste solnedgång. Nu blir Silva Padel nämligen huvudsponsor till nybyggda Svärdsklova Padel. En helt nybyggd bana i en miljö så magisk att människor vallfärdar hit ut på somrarna. Svärdsklova Padel är nämligen belägen mitt i skärgården mellan Trosa och Nyköping. Banan är utomhus och det är också en del av tjusningen med att spela här. Utsikten över fängslande skärgårdsmiljö ter sig nästintill overklig; 

- Vi är en ny aktör men vet att det finns en stark efterfrågan på den här typen av banor. Många ser padelspelet som ett andningshål där fokus ligger på något helt annat än yrkesprestationer. Ett besök på Svärdsklova padel, med närheten till Svärdsklova Restaurang, blir ett perfekt break i vardagen. Tillsammans med Silva Padel kommer vi skapa en plats som spelare vill komma tillbaka till, om och om igen, säger Pelle Lindberg som driver Svärdsklova Padel.
 

Förutom att Silva Padel kommer medverka på flertalet event och turneringar ute på Svärdsklova Padel så är klädmärket också exklusiv klädpartner till banan;

-    Det här är vårt första samarbete med en padelbana men jag kan inte tänka mig en bättre start. Den här platsen är fantastiskt fin med ett charmigt läge som slår det mesta. Det är en plats som passar våra kläder och vi vet att padelspelare kommer älska våra kläder och uppskatta att vi gjort vår hemläxa vad gäller både passform och funktionalitet. Här på Svärdsklova padel kommer det inte finnas några irritationsmoment under spelet. En timme på banan här ute i våra kläder kommer präglas av ren spelglädje, säger Deivid Lopes Da Silva på Silva Padel.  

På Svärdsklova Padel kommer man kunna spela dygnet runt veckans alla dagar i veckan.  Förutom banan kommer det finnas både dusch och wc i ett närbeläget klubbhus. Den som också vill passa på att förbättra speltekniken på banan kommer kunna få hjälp av ett riktigt proffs. En padeltränare som kommer gå att boka här är ingen mindre än Sandra Örtevall, som är uttagen till landslaget i padel för europamästerskapen.
 
För att boka banan söker man på Svärdsklova padel på bokningssiten www.matchi.se 
Tiderna släpps 2 veckor i taget men här kan du börja spela redan 04.00 på morgonen om du så önskar.

För frågor angående Silva Padel, kontakta Alexander Erwik på Erwik Communication – 0734 48 66 78 alternativt alexander@erwikcommunication.com

Hemsidor
www.silvapadel.com
https://svardsklovapadel.se/

Boka Svärdsklova Padel på matchi: www.matchi.se/facilities/svardsklovapadel
Older Post
Newer Post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now